Джейми Лейнг се бореше да контролира емоциите си, след като

...
Джейми Лейнг се бореше да контролира емоциите си, след като
Коментари Харесай

Джейми Лейнг избухва в сълзи, след като съпругата му Софи Хабу разкри тайната информация за брака

Джейми Лейнг се бореше да управлява страстите си, откакто брачната половинка му Софи Хабу разкри, че най-сетне е трансформирала името си законно на госпожа Софи Лейнг.

35-годишната риалити звезда, която направи името си в Made In Chelsea на E4, подписа брак със Софи предишния април в деловодството на Челси, преди да отлети за Испания идващия месец за друга комплицирана гала. И до момента в който 30-годишната звезда беше подписала брачното си удостоверение, тя не беше трансформирала името си от Habboo на Laing в формалните си документи.

Но в този момент, в техния подкаст Newlyweds, Софи написа стоплящо сърцето стихотворение, разкриващо новината. Тя сподели: „ Измина една прелестна година, откогато станах твоя жена, като споделих, че го върша с теб, беше най-хубавото решение в живота ми. Смяхме се повече и се карахме по-малко, откогато се оженихме, станахме по-странни, постоянно се преструваме на мъртви. Играеш ми игрички и номера безпределно, боже мой, и методът, по който мяукаме един на различен, е малко чудноват "

Тя про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР