Едно от популярните имена в естрадата от близкото минало, певицата

...
Едно от популярните имена в естрадата от близкото минало, певицата
Коментари Харесай

Помните ли Елвира Георгиева? Ето в какъв рай живее с мъжа си, пластичния хирург (СНИМКИ)

Едно от известните имена в естрадата от близкото минало, певицата Евлира Георгиева, от години към този момент не се занимава с музика. Сега обаче възнамерява завръщане на сцената, за наслада на феновете си, които й останаха правилни в годините.

Елвира и съпругът й – пластичния хирург доктор Николай Георгиев, живеят в същински царски дворец.

Дворът им е ситуиран на цели 6 декара и разполага с басейн и голяма зелена и цветна градина. За поддържката се грижат няколко души личен състав, само че самата Елвира също се включва с помощ.

 Елвира и доктор Георгиев

„ Поддържа се с доста труд. Ако сме знаели с мъжа ми какъв брой е тежко, нямаше да желая толкоз огромен двор. Когато строихме, прилежащото място се продаваше и аз от боязън, че може да имаме съседи наоколо, доста се молих да купим имота. Обичам спокойствието. Не съм си давала сметка какво знамение е това за поддръжка. Понякога и аз се включвам, поставям си ръкавиците и започвам да плевя. Идея си нямате какъв брой работа има. Красиво е, само че зад това стоят труд и пари “, призна Елвира в изявление от вкъщи си за предаването „ На кафе “ по Нова телевизия. Наскоро певицата, родена в Смолян, навърши 61 години.

 Елвира през днешния ден

 Елвира Георгиева къща

„ Трудно може да ме изненада моят брачен партньор, тъй като на мен мъчно може да ми се угоди. Получих хубави дарове за рождения си ден. От няколко години виждам, че това не е значимото. Радват ме други неща, в случай че той по някакъв метод ме похвали или е благ с мен. Той също живее доста с напрежение и уплашено, такава му е работата. Като се прибере, знам, че не му е до това да бъде благ и гальовен, а просто желае да се изключи от света “, разкрива детайлности от всекидневието Елвира. Георгиева ще вземе присъединяване в турнето „ Обич и ария “. Тя ще бъде и част от огромен концерт в НДК през есента.

 домът на Елвира Георгиева

 Елвира Георгиева къща

„ Разбира се, че се вълнувам от срещата ми с феновете. От много време бях спряла да пея. Ще се видя с моите сътрудници и това ще е доста прелестно. Оказа се, че феновете не са ме не запомнили. Отзивите са много положителни и хората питат за мен. Имах потребност да се отдръпва. Винаги съм казвала, че обичаното ми нещо, това, което Бог ми е дал, е да пея. На 40-41 години обаче почувствах, че нуждая се да се дръпна от света даже. Чувствах се неудовлетворена. Имаше неща, които ме разочароваха. След време разбрах, че съм много мощен човек, осъзнах много неща. Питат ме това в този момент завръщане ли е, само че и аз не знам какво е. Завръщането е нещо доста отговорно. Ако можех да се върна на 20, бих поправила доста неща. Прекалено доста съм се самонаранявала. Бих се обичала повече “, регистрира Елвира Георгиева.

 Елвира дом

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР