Детето чудо Крисия, която изгря в Шоуто на Слави“, пуска

...
Детето чудо Крисия, която изгря в Шоуто на Слави“, пуска
Коментари Харесай

Крисия си го върна на Слави: Детето чудо направи голяма крачка

Детето знамение Крисия, която изгря в „ Шоуто на Слави “, пуска първата си независима ария. Тийнейджърката показа своя фотография от снимачната площадка на парчето. От фотоса се вижда, че почтеното допреди няколко години дете към този момент се трансформира в красива млада дама.
На фрагментите Крисия е с накъдрена коса в жанр африканка, с лек грим, подчертаващ устните й. Тя стана известна с достигането до второ място в детската „ Евровизия “, като по този метод извоюва на България да бъде хазаин на състезанието. Момичето и Слави се разделиха преди няколко години, като до през днешния ден не става ясна точната причина за разлъката.

Припомняме, че сърцето на Слави Трифонов очевидно се разтопило на прощаване с Би Ти Ви. Защото във филмчето за прощаване, което бе показано в предаването на 6 май, присъстваше Крисия.
Нещо повече – дребната певица бе показана на два пъти, дружно с екранната си половинка Господин Андреев в клипчето, озаглавено „ Ретроспекция:19 години Шоуто на Слави ”, написа hotnews.bg. То бързо се трансформира в шлагер в обществените мрежи.
В него с изключение на Крисия могат да видят още и няколко други знакови персони, напуснали предаването. Това са Галя от балет „ Сатен ”, някогашният сценарист Росен Петров и артистът Виктор Калев.

Помен няма обаче от нито една от вокалистките на „ Ку-ку бенд ” като се стартира от Алекс Раева и Деси Добрева и се свърши с Цветелина Грахич и двете сегашни солистки на оркестъра.
Не са показани и митове като Любо Нейков, Руслан Мъйнов и Евтим Милошев, само че за сметка на това фрагментите с Краси Радков са десетина.
Причината за раздялата на Дългия с Крисия по този начин и не станаха ясни. Но неотдавна той разяснява, че при избора на нова звезда, която тече сега, би трябвало да се внимава, с цел да не се повторят грешките в разградчанката и нейните родители.
Явно обаче неприятните усеща са останали в предишното, щом тя откри място в ретроспекцията.

Появата на Калев и балерината не е сензация, тъй като те поддържат положителни връзки с Трифонов.
Влизането в кадър на Росен Петров обаче озадачи мнозина, тъй като раздялата сред него и Слави бе повече от трагична.
Наскоро стана ясно също и че Слави реши да направи неповторим жест към феновете си. Водещият ще подари лимузината „ Мерцедес “, с която са се возили международните звезди, гостували в предаването му, както и 1435 движимости, подарени му от всички звезди, сядали на диванчето.
Вечерното шоу на Дългия слиза от екран, а последното издание ще бъде на 31 юли, когато изтича договорът му с медията.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР