Кралица Камила отдаде почит на покойната кралица Елизабет II, като

...
Кралица Камила отдаде почит на покойната кралица Елизабет II, като
Коментари Харесай

Кралските особи отдават почит на модата към кралица Елизабет: Как Кейт, Камила и Меган почитат покойния монарх, като носят бижута, които някога е притежавала, и избират цветове, които обичаше

Кралица Камила отдаде респект на починалата кралица Елизабет II, като носеше тиарата си от белгийски сапфир на държавен прием

През ноември 2022 година, единствено два месеца след гибелта на кралицата, Камила носеше тази на починалата си свекърва Тиара от белгийски сапфир по време на държавен прием, проведен за водача на Южна Африка Сирил Рамафоса.

Камила съчета парчето с елегантната си рокля на Bruce Oldfield и приключи визията с елмаз -подрязан висулка, съдържаща фотография на кралицата, когато е била млада. 

Тиарата от белгийски сапфир е добита, с цел да добави сапфирено колие и обеци от викторианската ера, подарени от нейния татко, крал Джордж VI, в деня на сватбата й през 1947.

През 1963 година кралица Елизабет закупува сапфирена огърлица от деветнадесети век, която  в миналото е принадлежала на принцеса Луиза от Сакс-Кобург и Гота.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР