Екин-Су Чулчулоглу най-накрая наруши мълчанието си относно истинската причина зад

...
Екин-Су Чулчулоглу най-накрая наруши мълчанието си относно истинската причина зад
Коментари Харесай

Екин-Су твърди, че е намерила опустошителни текстове на телефона на Давиде Санклименти преди горчивата раздяла

Екин-Су Чулчулоглу най-сетне наруши мълчанието си по отношение на същинската причина зад раздялата й с някогашния Давиде Санклименти - и тя произтича от хипотетичното му изневерява с други дами зад тила си.

29-годишната риалити звезда, която за първи път нашумя с присъединяване си в Love Island през 2022 година, твърди, че Дейвид й е изневерявал зад тила й. И до момента в който тя се стремеше да продължи живота си макар разрушеното си сърце, като се появи в Celebrity Big Brother през март тази година, наподобява, че не съумя да се възползва от предоставената й опция. Екин-Су вярваше, че краят на връзката й я е предиздвикал да маскира същинската си същина, оставяйки съквартирантите и феновете да я правят оценка зле.

А в изявление за The Sun тя призна, че непрекъснатите измами са довели до възможното им разлъка през януари. Тя сподели: „ Никога не трябваше да влизам в къщата на Big Brother. Бях ядосана, засегната, може би малко огорчена, несъмнено несигурна – Big Brother не е мястото, където отиваш да лекуваш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР