Вероятно сте чували един специфичен коментар заради по-дръпнатия характер на

...
Вероятно сте чували един специфичен коментар заради по-дръпнатия характер на
Коментари Харесай

10 признака за задоволителен сексуален живот


Вероятно сте чували един характерен коментар поради по-дръпнатия темперамент на един или различен човек... Не му пуснали или не ѝ обръщат задоволително внимание в леглото...

Добре де, а не е ли по-приятно да се вгледаме в човек, който излъчва полово убеденост. И в какво тъкмо се състои тя... Харизматичността ли е качеството, по което да познаем, че някой води приемлив полов живот и те не не мерят в това какъв брой пъти на седмица или денонощие вършим секс и какъв брой колегата задоволяват потребностите ни.

Ето няколко признака, избрани от откриватели в сп. PLOS One, които могат да ни ориентират идеално, най-малкото дали бихме могли да се наместим в нечий живот. Все отново ще посрещаме Нова година чакат ни и нови запознанства, а и има връзки, които чакат да бъдат заздравени.

1. Помислете дали не е по този начин, тези, които се усещат задоволени в леглото и постоянно прибягват до този способ за поддържане на щастието и стандарт на живот рядко изпитват разстройства по отношение на тялото си. Истината е, че не идеално изваяната фигура, бицепсите или обилният бюст вършат хубавият секс, нали? И това се потвърждава от изследване на Тексаския университет, от което се заключава, че тези дами които имат най-висока оценка за тялото си и се усещат полово задоволени в най-висока степен. Допитваните дами са на възраст сред 18 и 49 години.

Тази теза си има логическа връзка: когато сме съсредоточени върху размера на корема си да вземем за пример потискаме и не даваме воля на чувствата, които ни носи секса в неговата игра и акт. Нещо повече, това има отношение към отделянето на полови тайни и способността да изпитаме оргазъм.

Какво бихме могли да предприемем при положение, че огромният стомах ни тормози? Дежурните препоръки са да преминете към по-здравословен хранителен режим или повишите физическата интензивност. Повярвайте, постоянните спортни занимания вършат с организма и фигурата чудеса за малко време! Потърсете, в случай че би трябвало професионален съветник, който ще ви помогне да изваете тялото, с което да се чувствате по-комфортно.

После, приемете, че няма по какъв начин да сме идеални, макар че хиляди изображения от екраните ни заливат с перфекционизъм – апелирам, апелирам, нали си знаем, че той не е автентичен!

Започнете да слушате повече сърцето си – в случай че то бие за обич, какво значение имат размерите!

2. Познавате ли хора, които ви впечатляват със самоувереността да изискат от шефовете каквото им хрумне съвсем, само че не с оня придирчив звук или неприятни за слушане искания. Те го вършат толкоз искрено и естествено... Е, тези хора, явно се радват на приемлив полов живот и са си за завиждане!

Според секстерапевта доктор Алин Золдброд положителният секс е най-вярната рецепта за съвършен живот.

Постарайте се това предписание да приложите първо в интимната си връзка. Започнете да желаете от колегата, споделяйте чувствата и желанията си в леглото. Щом сте дружно, с цел да вършиме секс, то удоволствието да изпитваш и да даваш вървят ръка за ръка.

3. Ангажирани сте със лист от задания. Вмъкнете в листата и секса. Разбира се, няма по какъв начин листчето да стои на магнит на хладилника, в случай че щъкат любопитни четящи деца... Но даже и тогава покана с формата на сърце, може да напомни за задължението ни да задоволим тази първична нужда на тялото ни, която споява връзките ни, като се изключи че ни дава крепко сърце и обикновено кръвно.

Разбира се, най-приятно е когато сексът се случва непланирано и непринудено, само че би трябвало да си признаем, че съвремието рядко ни дава сходни благоприятни условия и в случай че чакаме на случайността...

Така че не пречи в края на работната седмица да оставите децата на тъщата или свекървата и да посветите нощта на себе си. Не забравяйте преди този момент, че даже късото излизане на открито дружно ще ви зареди. Пригответе си лека вечеря, прибавете афродизиак.

Опитайте да се освободите от напрежението посредством уместно средство – масажът постоянно оказва помощ, само че същото би могло да се реализира с друго прелестно за двамата занятие, гледане на филм, топла вана...

4. Знаете ли какъв брой пъти вършиме секс? Ако не, значи сте от тези щастливци, към чийто образец се стремим. Започнете ли да броите какъв брой пъти и постоянно вършиме секс с колегата си, то значи има някакъв проблем, нали? Някой в двойката не е удовлетворен или единият е принуден – къде е напасването или има разпръскване? По принцип да си поставите задача като двойка по-често да вършиме секс – като двойка! - има оптимален резултат върху самочувствието и здравината на връзката ви. В сходен дух е анализът от изследването на прочут сексолог доктор Кристин Зайзинг от Сан Диего, оповестен в Journal of Economic Behavior & Organization.

Фокусирането обаче върху цифрата дали за седмица или месец лишава от удоволствието, избягвайте го. Същото се отнася и в случай че се насилвате да вършиме секс, тъй като би трябвало. Все отново това е занятие, което следва да носи наслаждение. По-добре е фокусът да е ориентиран към предразполагането. Поне до момента в който си върнете регулярността му.

Свързани публикации.. Флиртуваш ли с мен? (І част) 5 Етапи на полова възбуденост при дамата 7 9 съвета за трогателен секс още веднъж 14

5. Ако не ви харесва сексът, няма по какъв начин да се стремите към него. Въпросът е за какво не го харесвате? Отговорът не е обвързван нито с периодичност му, нито с това дали всякога достигате до оргазъм. Добрият секс има две наложителни условия. Първото, да се чувствате добре – физически и прочувствено. И да си пасвате с колегата – в леглото и да се чувствате близки с него като персони.
Ако свързвате секса, с мирис на ванилия, канела или си представяте чаша алено вино... О, вие обичате секса и тази точка не беше за вас!

6. Не вършиме секс непременно. Всъщност, това е индикатор за положително полово самочувствие. Секс по обвързване, страдание, тъй като няма с кой, нечие гледище и фикс концепция е да си играеш на съветска рулетка с либидото. Ако пропуснете веднъж тъй като не се чувствате в кожата, вършиме услуга освен на себе си, само че и на колегата си. Естествено,

отводът би трябвало да е изработен по метод, който да не отблъсне и обиди – просто обяснете по какъв начин се чувствате. Когато се обичате това е задоволително. В този случай идващия път ще покажете на колегата си своята отдаденост. Понякога не е неточност и макар нежеланието ласките да продължат. С тях настава разпределяне и желанието за секс се появява от единствено себе си. Относно останалите случаи – те са за друга публикация...

7. Рутината убива желанието за секс. Не е вест. При огромна част от двойките в един миг от взаимния им живот настава миг, в който откриват, че са изпаднали в някаква рутина в леглото. Това се отразява пагубно на интереса им към фамилиарност. Като лек тук работи внасянето на нови детайли в половата игра – дали ще пробвате нови пози, места, няма значение, стига методът да работи. Истината е, че без някои старания положени от двамата чудеса няма по какъв начин да се чакат. И не забравяйте, че в случай че не изпитвате наслаждение от секса с колегата си, той/тя ще го разбере. По-добре споделете и откривайте нови благоприятни условия за поддържане на либидото дружно.

8. Всъщност, в случай че сте щастливи дружно, няма по какъв начин да изпитвате неудовлетвореност в леглото. Какво има да се загатва повече по тази точка?! Има изследвания, които потвърждават, че половата задоволеност е правопропоционална на чувството за благополучие, което двама души изпитват, когато са дружно. И това се потвърждава с премерване на щастието по скали, периодичност на секса, прелест, качества в леглото...

9. Не забравяйте, че контактът посред ви денем е значим. Няма по какъв начин да стане постоянно щракаш с пръсти и хайде в леглото. Може, първоначално. Може, когато пристрастеността е мощна. Но... Чувството би трябвало да се поддържа, в случай че държим да имаме нескончаем живот като полово задоволени персони. Такъв е резултатът на изследване, оповестено в Journal of Integrated Social Sciences през 2011 година Та, това е – флиртувайте постоянно, когато може, нищо, че сте дружно от дълго даже.

10. За да изпитваме удовлетвореност от секса, би трябвало да сме наясно кой секс е здравословен и какво значи да водиш здравословен метод на живот. Тук реализмът не е непотребен, той е належащо изискване. Ясно е, че пристрастеността няма по какъв начин да е една и съща при една продължителна връзка. Тук по-скоро е значимо дружно с колегата си да сте на едно мнение по какъв начин можете да разнообразите чувствата си, с цел да предотвратите отегчението между тях. И това към този момент е въпрос на взаимен избор и съглашение... Опитайте се обаче разнообразието да сведете допустимо повече в границите на двойката. Другото постоянно крие риск от изместване на фокуса...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР