Запознайте се с жената, която се шегува с измамници -

...
Запознайте се с жената, която се шегува с измамници -
Коментари Харесай

Жена, която се шегува с измамници, обяснява причината за забавните телефонни обаждания

Запознайте се с дамата, която се майтапи с измамници - в опит да повишите осведомеността, тъй че другите британци да не бъдат излъгани.

Шарън 69-годишната Forbes за първи път стартира да се записва по какъв начин обръща плочите против телефонните измамници преди 15 години. Оттогава тя е направила стотици видеоклипове, показващи бърз разум - които по-късно качва в обществените медии. Последният й видеоклип сега има 1,1 милиона гледания в TikTok.

Шарън от Чипенхам, Уилтшир, споделя, че видеоклиповете би трябвало да са занимателни, само че имат по-сериозна страна. Тя сподели: „ Ако хората гледат видеоклиповете ми, ще знаят по какъв начин да се оправят по-добре с тези позвънявания. Няма потребност да се паникьосват, могат просто да оставят телефона. Получавам доста позитивни мнения от хора, които ми споделят каква страхотна работа Правя това, с цел да разпространявам.

„ Но ние би трябвало да създадем повече от държавното управление – имаме потребност от повече способи да разпространим информацията, с цел да спрем хората да се поддават на и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР