Жителите са взривили извън контрол“ диви пилета в Норфолк, които

...
Жителите са взривили извън контрол“ диви пилета в Норфолк, които
Коментари Харесай

Селяни в Обединеното кралство, измъчвани от 100 „извън контрол“ диви кокошки, тичащи безумно из градините

Жителите са взривили „ отвън надзор “ диви пилета в Норфолк, които тичат безумно из градините на хората и не държат хората будни през нощта.

Местните в влиятелния Снетишам, Норфолк, са измъчвани от домашните птици, които живеят в покрайнините на локална гора и има към 100 от тях. Пернатите нашественици, които са открили лагер в озелененото село, основават рекет, който държи локалните будни и трансформира градините им в неразбория.

Хората споделят, че популацията на пилетата в последно време доста се е нараснала, подозирайки, че че безотговорни притежатели са разтоварвали повече птици там. Те също по този начин настояват, че гости отвън живописната зона оставят храна за пилетата, които притеглят плъхове.

Това е довело до ескалиране на напрежението сред жителите и тези, които идват да видят птиците, като тези, които ги хранят, са афектирани. Въпросът към този момент е стигнал до енорийския съвет, който обмисля цялостно унищожаване на птиците, които гнездят до Common Lane, оповестява Daily Star....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР