От Барселона до Венеция, много от най-добрите ваканционни дестинации в

...
От Барселона до Венеция, много от най-добрите ваканционни дестинации в
Коментари Харесай

„Най-натоварената туристическа атракция“ в Англия е критикувана, тъй като посетителите казват, че е „хаотична“

От Барселона до Венеция, доста от най-хубавите ваканционни дестинации в света се борят да се оправят с несъразмерния туризъм.

Докато най-пренаселената туристическа дестинация в Европа има 30 пъти повече гости от локалните поданици, няколко от най-натоварените атракции на континента са в Обединеното кралство. Според изследване на компанията за първокласни пътувания The Thinking Traveller английските атракции са измежду най-пренаселените в Европа.

Единбургският палат е най-натоварената атракция на континента, като Бъкингамският замък заема второ място в листата. Екипът претърси уеб сайтове за рецензии за споменавания на „ тълпи “. Бъкингамският замък, най-известната кралска резиденция в Лондон, е приет по целия свят като дом на монарха.

През 2019 година, преди пандемията, колосалните 578 000 туристи са посетили двореца, до момента в който още повече са спирали пред портите за фотография, оповестява Express. Туристка „ Denise127 “, която посети двореца през август, написа в Tripadvisor: „ Опитайт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР