Въпреки че технологиите не стоят на едно място, няма нито

...
Въпреки че технологиите не стоят на едно място, няма нито
Коментари Харесай

Спрял часовник в дома - защо не е добре?

Въпреки че технологиите не стоят на едно място, няма нито една безконечна движимост, която би могла да ни послужи дълги години. Така е и с часовниците, които също биха могли да се повредят и да спрат. Какво обаче значи това и в действителност ли е толкоз неприятно, в случай че ненадейно спрат стрелките на часовника ви?

Спрял часовник в дома - за какво не е добре?

Една от аргументите и до през днешния ден да съществуват толкоз доста суеверия за часовници е фактът, че точно часовникът е знак на живота, път от раждането до гибелта. Именно по тази причина неочакваното прекъсване на часовника ни кара да изпитваме възприятие на паника и боязън. Като цяло националните суеверия в това отношение са доста, само че в действителност ли това е на толковалош шанс?

Ако ненадейно спре часовникът в дома ви, тогава бъдете подготвени за неприятни новини или събития. Имайте поради, че не е значимо дали е спрял доста остарял експонат или механизмът на някои нов часовник.

Според друго вярване това е доста неприятен знак и предвещава здравословни проблеми на някой от фамилията.

Въпреки това, в случай че в дома ви спре часовник, то не трябва прибързано да се паникьосвате и да рисувате във въображението си страшни картини. Така да вземем за пример вашият часовник може да спре, тъй като механизмът се е развалил и в това няма нищо мистическо. Именно по тази причина преди да се паникьосвате, би трябвало да се поинтересувате от здравето на всички членове на фамилията ви, които пребивавам с вас. Ако всичко е наред, тогава няма място за суматоха и боязън, само че въпреки всичко е добре в този случаи да сте по-внимателни.

Много по-страшно е да спре вашият персонален ръчен часовник, като в този случай това е знак за проблеми със здравето, а също по този начин това е знак на безперспективния живот, както и на сложности, които ви предстоят.

 Спрял часовник

От друга страна, неочакваното прекъсване на всички часовници в дома ви може да се случи, в случай че тъкмо в този миг почине някой от фамилията ви. И до през днешния ден сходно събитие е мистерия даже за учените, които не знаят каква е повода за това и за какво може да се случи по този начин, че при гибелта на човек да спрат всички часовници в дома.

Ако пък ненадейно часовник в дома ви спре и след известно време самичък тръгне, тогава очаквайте доста неприятности в персонален проект. Великата Ванга даже е считала, че спрелите часовници са знак на мъртвото време, по тази причина тя постоянно е поучава хората да не си поставят този измервателен апарат на времето в дома.

И не на последно място, в случай че някой часовник просто се е счупил и механизмът му е развален, тогава е значимо неотложно да се избавите от него, тъй като той пречи на вашето здраве, кариера и персонален живот, привличайки единствено отрицателната сила към вас.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР