През следващото денонощие облачността ще е разкъсана, предимно значителна и

...
</TD
>През следващото денонощие облачността ще е разкъсана, предимно значителна и
Коментари Харесай

Русенци, не прибирайте чадърите, седмицата си отива с дъжд

През идващото денонощие облачността ще е раздрана, най-вече забележителна и на доста места от запад на изток ще превали временен дъжд. На места в планинските региони от западната половина на страната преваляванията ще са краткотрайно интензивни, а в Югозападна България е допустимо и да прегърми. Максималните температури ще са най-вече сред 21° и 26°, в София - към 21°, в Русе температурите ще доближат до 22° като са вероятни и валежи. Това демонстрира информация на уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология. 

В планините облачността ще е най-вече забележителна и ще има превалявания от дъжд. В масивите от западната половина на страната преваляванията ще са краткотрайно интензивни, в обособени региони и ще прегърми. След обяд преваляванията ще спрат. Ще духа сдържан югозападен, по високите и открити елементи - до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 10°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана, след обяд - най-вече забележителна и тук-там по южното крайбрежие ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са 16°-19°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР