Старши треньорът на Интер Маями Херардо Мартино очаква нападателят Лионел

...
Старши треньорът на Интер Маями Херардо Мартино очаква нападателят Лионел
Коментари Харесай

Херардо Мартино: Оптимисти сме за участието на Лионел Меси в неделя

Старши треньорът на Интер Маями Херардо Мартино чака нападателят Лионел Меси да бъде разполагаем за мача против Ди Си Юнайтед в неделя.

“Лео тренира добре през вчерашния ден. Ще вземем решение за присъединяване му в неделния мач след подготовка, само че сме оптимисти. Що се отнася до сряда, това беше удар в коляното, който го извади от мача. Нямах никакво желание да му давам отмора. Чувстваше се добре, само че по-късно се контузи и не можеше да дриблира добре с крайници, което го притесняваше ", цитира ESPN думите на Мартино.

36-годишният аржентинец пропусна мача от постоянния сезон на МЛС на Съединени американски щати и Канада с Орландо Сити, приключил 0:0, поради травма в коляното.

" Като цяло вземаме под внимание годините му и се съобразяваме, както при всеки състезател. Очевидно възрастта е проблем за Меси, само че всеки е изправен пред физическо изхабяване или несъразмерна приложимост. Когато играете три мача на седмица и два пъти гостувате, би трябвало да вземем това поради и да оценим, когато дефинираме състава. Но отсъствието на Меси в мача против Орландо се дължи само на травма “, добави старши треньорът на Интер Маями.Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР