ВАШИНГТОН (AP) — Американски служители са разработили конкретни и много

...
ВАШИНГТОН (AP) — Американски служители са разработили конкретни и много
Коментари Харесай

Американското разузнаване предполага, че американецът, изчезнал в Сирия през 2017 г., е починал, дъщеря казва, че са й казали

ВАШИНГТОН (AP) — Американски чиновници са създали съответни и доста достоверни разследващи данни, които допускат, че американски жител, който е липсващ преди седем години, до момента в който е пътувал в Сирия е умрял, сподели дъщерята на мъжа в събота.

Мариам Камалмаз сподели в изявление за Асошиейтед прес, че по време на среща във Вашингтон този месец с осем висши американски чиновници са й били показани подробни разследващи данни за хипотетичния гибелта на татко й Маджд, психотерапевт от Тексас.

Длъжностните лица й споделиха, че по канара от едно до 10 равнището им на убеденост по отношение на гибелта на татко й е „ висока деветка “. Тя сподели, че е попитала дали други арестувани американци в миналото са били сполучливо възобновени в лицето на такава достоверна информация и е получила отговор не.

„ Какво повече ми би трябвало? Това бяха доста високопоставени чиновници, които трябваше да ни потвърдят, че той в действителност си е отишъл. Нямаше метод да заобиколим нещата “, сподели Мариам Камалмаз.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР