Тежък инцидент в Сливен. 86-годишна жена беше убита от шофьор,

...
Тежък инцидент в Сливен. 86-годишна жена беше убита от шофьор,
Коментари Харесай

Шофьор помете 86-годишна жена в Сливен

Тежък случай в Сливен. 86-годишна жена беше убита от водач, който изгубил ръководство и се качил на тротоара. От полицията в Сливен потвърдиха за случая.

Около 15 часа на бул. „ Стефан Стамболов “ 38- годишният водач се опитал да избегне удар с различен автомобил и връхлетял върху старата жена. Тя  е починала на място.

По информация от полицията пробите за алкохол и опиати на лидера са негативни. Все още не е ясно с каква скорост е карал.

 Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек 1 мин. Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек  Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай 2 мин. Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай  Каква ще е цената на черешите тази година? 2 мин. Каква ще е цената на черешите тази година?  Петър Стоянович за абитуриентските балове: Не знам по кое време се роди това страшилище 2 мин. Петър Стоянович за абитуриентските балове: Не знам по кое време се роди това страшилище  Проливни дъждове наводниха провинция Саар в Германия (ВИДЕО и СНИМКИ) 1 мин. Проливни дъждове наводниха провинция Саар в Германия (ВИДЕО и СНИМКИ)  Покушението против Роберт Фицо: Стрелецът се изправя пред съда 2 мин. Покушението против Роберт Фицо: Стрелецът се изправя пред съда  Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек 1 мин. Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек  Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай 2 мин. Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай  Каква ще е цената на черешите тази година? 2 мин. Каква ще е цената на черешите тази година?  Петър Стоянович за абитуриентските балове: Не знам по кое време се роди това страшилище 2 мин. Петър Стоянович за абитуриентските балове: Не знам по кое време се роди това страшилище  Проливни дъждове наводниха провинция Саар в Германия (ВИДЕО и СНИМКИ) 1 мин. Проливни дъждове наводниха провинция Саар в Германия (ВИДЕО и СНИМКИ)  Покушението против Роберт Фицо: Стрелецът се изправя пред съда 2 мин. Покушението против Роберт Фицо: Стрелецът се изправя пред съда

Общо 19 души са ранени и един е умрял при пътни катастрофи в страната през миналото денонощие, оповестяват от Министерство на вътрешните работи на уеб страницата си. Станали са 14 случая. В София са регистрирани 23 леки произшествия без умряли или потърпевши.

Наложило се е пожарникарите да режат колата, с цел да могат да извадят тялото

От началото на месеца в страната е имало 244 катастрофи с 11 починали и 322 ранени. Регистрирани са 2261 катастрофи от началото на годината, в които 125 души са умряли, а 2812 са били ранени.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР