В началото на май тази година, BUGATTI анонсира интересно сътрудничество с

...
В началото на май тази година, BUGATTI
анонсира интересно сътрудничество с
Коментари Харесай

Първата билярдна маса на Bugatti е готова

В началото на май тази година, BUGATTI анонсира забавно съдействие с IXO (Iconic Xtrem Objects), което предвиждаше пускането в продажба на лимитирана серия от 30 извънредно извънредни карбонови маси за билярд. Сега от автомобилната компания споделят, че първата от тях е готова и в най-скоро време ще бъде изпратена на притежателя си в Съединени американски щати.

Масата, която е следващото попълнение в семейството първокласни аксесоари от колекцията Bugatti Lifestyle, се отличава не само с карбоновата си външна структура с основна такава от алуминий и исполин, само че и с автоматичният си режим за нивелация, ограничената си наличност и умопомрачителната си цена, започваща от 250 000 евро.

Интересна специфичност на масата за билярд на Bugatti е наличният като допълнително оборудване жироскопичен датчик за нивелиране, който е интегриран с идеята за използването на масата на яхта или кораб. От компанията споделят, че всеки един от краката на масата може да компенсира придвижването по морската повърхност за минималните 5 милисекунди, като самата маса остава в хоризонтално положение. Създателите на разясняват, че корекциите се правят напълно безшумно и без каквито и да било вибрации.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР