В мрежата беше публикувано видео ревю на екземпляр от емблематичния

...
В мрежата беше публикувано видео ревю на екземпляр от емблематичния
Коментари Харесай

Този Mercedes W124 e с пробег от 1.5 млн. км, с оригинален мотор и продължава да работи като таксѝ

В мрежата беше оповестено видео ревю на образец от емблематичния седан Mercedes-Benz W124. Колата, създадена през 1993 година и от този момент до през днешния ден еизминала повече от 1.5 милиона километра.

Най-удивителното е, че колата към момента е със заводския си мотор и продължава да се движи безпроблемно. В същото време колата не се употребява просто, като ежедневна - тя работи 15 години като таксѝ.

През последните 15 години колата е в Албания, където притежателят ѝ е таксиметров водач. Въпреки много тежките условия на работа, през годините се постанова единствено един-единствен ремонт. При това той е напълно банален - за промяна на гарнитурата на цилиндровата глава.

Към днешна дата колата съвсем е достигнала границата от един милион благи - минала е 984 617 благи или 1 584 589 километра. И притежателят към момента няма желание нито да я пенсионира, нито да прави по нея някакви по-сериозни поправки.

Не всички коли обаче могат да се похвалят с такава надеждност. В края на пролетта на тази година ви разказахме за историята на друга " милионерска " кола. Ставаше дума за кросоувъра Kia Sorento от 2012 година, който обаче за разлика от Mercedes-а, бе сменил мотора в гаранция цели девет пъти.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР