Кадри БТВ и снимка профил ФБТочно на 24 май бе

...
Кадри БТВ и снимка профил ФБТочно на 24 май бе
Коментари Харесай

Деян Неделчев бесен на „Аз обичам България“

Кадри БТВ и фотография профил ФБ

Точно на 24 май бе последното издание на „ Аз обичам България “, в който присъединяване взеха, Ивана, Стояна, Прея и Дънди.Много смях и забава имаше от самото начало, само че оказа се част от нея за сметка на Деян Неделчев, чиито парче „ В гората “ участниците трябваше да разпознават.

Той употребява обществените мрежи, с цел да изкаже негодуванието си от непрофесионализма на екипа на предаването и да опише по какъв начин псевдонима му е бил употребен.

Колоритният реализатор е дал единодушието си от продукцията да употребяват негови песни в игрите си, само че за край е получил надменно отношение, което няма по какъв начин да елементарни и назовава целия формат с думите: „ Аматьорска работа “.
`); break case width


Мисля, че е пренебрежение към създателя и артиста, както и неведение от страна на водещите и екипа, който прави предаването. Аматьорска работа.

Неделчев е сърдит с съображение, тъй като от продукцията не са си създали труда да се осведомят за няколко значими неща по отношение на неговата кариера. Първо показва, че песента му „ В гората “ е била показана с името „ Съчки групирам “, което е погрешно.

След това показва, че Сашо Кадиев е позволил друга значима неверна. Той е споделил, че част от текста на друга негова ария е точно от „ Съчки групирам “, което не е правилно.

Освен това, Деян Неделчев се ядосва, че на никое място не е било изписано неговото име, а единствено прякора му Икебаната, който даже не е фиктивен от самия него.



Все едно да не споменеш името на Лили Иванова, или който и да било, а да кажеш единствено неговия прякор. Адски неуважително и дилетантско. Даваш си единодушието за нещо, след това употребяват всичко и се цитира всичко неверно. Мен ме няма, някой си Икебаната, а кой е той?!„, изригна в обществените мрежи Деян Неделчев – Икебаната.

Много хора поддържаха мнението му под поста.

Не съм гледала предаването, само че това, което са „ сътворили “ е неприемливо! Задължително е да те поканят в предаването и персонално да ти се извинят!

Прав си.Официално да ти се извинят от продукцията.

Напълно ви поддържам! Гледах предаването, те позволяват доста неточности. Имат много неточна и непроверена информация за някои неща!

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР