Овен - Седмица Жезли Смелост Преодолейте противоречията, само така ще

...
Овен - Седмица Жезли Смелост Преодолейте противоречията, само така ще
Коментари Харесай

Седмичен ТАРО хороскоп

Овен - Седмица Жезли
Смелост

Преодолейте несъгласията, единствено по този начин ще получите самопризнание и увещание от страна на близките. Преодолейте пречките. Подкрепете общочовешка и благородна позиция. Накарайте другите страни, обзети от несъгласия, да работят в съюз дружно за общото богатство. Защитете нещо, което се намира в начален стадий на своето развиване. Достатъчно сте издръжливи, с цел да реализирате задачите си. Смелост, мощ и триумф са нещата, които ще ви съпътстват през този интервал.
Телец - Дъщеря на Мечовете
Увереност

Щастие, лекост, активност, оптимизъм и триумфи, ще ви съпътстват през този интервал. Ще имате явен взор върху нещата. Разбирате същинските стремежи на сърцето, радвате се на красивия и обикновен живот. Осъществявате необикновен план, постигате креативен триумфи. Имате положително здраве, другарство, деен живот, сигурност и сигурност.
Близнаци – Императрицата
Женственост

Излъчвайте жизненост, съблазън, женственост. Бъдете Жена на 100 % и пръскайте светлина, обич и добрина. Покажете на всички душевната си хубост и естетика, които струят от вас през този интервал. Бъдете самата себе си и не се поддавайте на ласкателства и заблуди. Внимавайте с хора, които познавате от дълго време и ви ласкаят непрестанно. Не им се доверявайте.
Рак – Отшелникът
Отражение

През този интервал би трябвало да отсеете същинското и трайното от подправеното и преходното. Стремете се към мъдрост, прояснение на душата и вътрешно умиротворяване. Вслушвайте се в интуицията си - тя ще ви покаже по какъв начин да разрешите дребните проблеми на всекидневието. През този интервал всички би трябвало да извърнат внимание на себе си. Картата не предлага публични изяви и подправени взаимоотношения.
Лъв - Тройка Жезли
Добродетел

Предстои ви устойчиво бизнес начинание, основано със здрав смисъл и на солидна основа. Ще бъдете в сигурна и постоянна позиция, ще имате вярна самокритика. Очакват ви цялостна реализация на личния капацитет, сигурност и обезпеченост. Ще извършите мъдро влагане в бизнеса, очаквайте почтена договорка.
Дева - Бялата Карта
Всеки път, когато прилагате своята воля и сила, вие създавате съответното силово поле. Инструментите, които ползвате за това, могат да бъдат най-различни. Затова не оставяйте нещата на случайността. Ще получите по-добър резултат, в случай че вложите повече грижа и усърдие в своята работа. Не се отнасяйте безгрижно към препоръките от близки хора и не ги подминавайте. Старайте се да влагате своята сила и възприятие във всичко, което вършите през този интервал.
Везни – Алхимия
Обуздаване

Първо: анализирайте казуса. Второ: начертайте проект за деяние. Трето: напредвайте малко по малко. Не залитайте наляво или дясно, следвайте междинния път. Сега не е време за крайности. Бъдете уравновесени и умерени!
Скорпион - Син на Чашите
Търсач

Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от поддръжка и верни директиви. Търсите отговори на въпроси, които са неразбираеми за вас и това ви тормози. Уви, в този момент не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели и това ви обърква още повече. Изчакайте интервалът да отмине и нещата ще се подредят сами.
Стрелец – Звездата
Надежда

Периодът ще е изпълнен с вяра и оптимизъм, религия и ентусиазъм. Много обещаващи благоприятни условия ще има пред всички вас. Перспективите са блестящи, бъдещето наподобява ярко и привлекателно. Ще бъдете обзети от креативно ентусиазъм, хубост и просветеност. Пречистете себе си духовно, бъдете смирени, непретенциозни и спокойни. Периодът е изключително положителен и е блажен от звездите.
Козирог – Дяволът
Изкушение

През този интервал доста внимавайте. Нищо няма да бъде такова, каквото наподобява. Пазете се от неприятно стичане на събитията, подправени взаимоотношения, компликации и лъжливи хора, които преследват личните си ползи. Очакват ни компликации и макар че си мислим по какъв начин сме на прав път, в действителност вървим в противоположна посока. Във въздуха витае атмосфера на всеобща беззащитност и безнадежност. Липсват благоприятни условия за каквото и да е. Така че спрете за малко. Вземете си отпуска, отдайте се на фамилията и обичаните хора. Не предприемайте нищо през този интервал.
Водолей - Седмица Мечове
Усещате, че каквото и да вършиме, нещата не се трансформират, а си остават същите. Действията ви не ви доближават към задачата. Не можете да си намерите място. Иска ви се да измененията нещата и да тръгнете по нов път. Планирате някаква смяна, само че чувствате, че не можете да намерите своето място в живота, по тази причина не сте спокойни. Обзел ви е скептицизъм, тъй като не получавате това, което желаете. Всичко наподобява някак комплицирано, само че не се тормозете, скоро всичко единствено ще се подреди и ще тръгне във вярната посока.
Риби - Осмица Мечове
Вмешателство

Поведението и наличието на другите смущават душевното ви успокоение. Чувствате се блокирани, като че ли пред вас има трудности, които не можете да преминете. Моментът е спешен за вас. Изпитвате боязън да поемете отговорност за пътя, по който би трябвало да минете. Изолирате се и се чувствате неспособни да се изправите на крайници. Реалността от време на време е груба, само че би трябвало да съберете сили, с цел да се справите и продължите напред.

Маг Розали, " Телеграф "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР