Шест страни от НАТО планират да разработят стена от дронове“,

...
Шест страни от НАТО планират да разработят стена от дронове“,
Коментари Харесай

Страните от НАТО планират „стена от дронове“ за защита на границите с Русия

Шест страни от НАТО възнамеряват да разработят „ стена от дронове “, с цел да оказват помощ за отбраната на границите си с Русия след поредност от провокации, вариращи от насилствена миграция до опити за трансформират границите.

Министрите от Финландия, Норвегия, Полша и трите балтийски страни споделиха през уикенда, че са разискали основаването на координирана система от дронове по границите им с Русия, с цел да предотвратят контрабандата и по-нататъшни провокации, както и за помощ при защитата.

„ Това е изцяло ново нещо — стена от дронове, разпростряла се от Норвегия до Полша — и задачата е да използваме дронове и други технологии за отбрана на нашите граници . . . срещу провокации от вражески страни и за попречване на контрабандата, ” сподели министърът на вътрешните работи на Литва Агне Билотайте пред Baltic News Service.

И шестте страни са били изправени пред по този начин наречените хибридни офанзиви – невоенни ограничения, които нормално имат детайл на отказване – от Русия през последните месеци и г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР