Тази седмица в рубриката на Мариян Станков - Мон-Дьо влиза

...
Тази седмица в рубриката на Мариян Станков - Мон-Дьо влиза
Коментари Харесай

Станислав от Hell`s Kitchen: Не съм усещал да бъда надменен, същият съм като преди

Тази седмица в рубриката на Мариян Станков - Мон-Дьо влиза Станислав Иванов от Hell`s Kitchen. В едно от най-личните си изявленията досега той споделя за своето детство, за фантазията на татко му и кухнята, която съумява да го завоюва. Животът обаче не е единствено сладостен.

" Аз постоянно съм се мислил за добър човек, който оказва помощ на хората. Понякога съм и една детонация от нерви и споделям думи, които не съм желал. Това за мен е един голям проблем – в случай че нещо не ми харесва, го споделям. Макар за някои неща по-късно да скърбя и да се упреквам ", споделя за себе си той пред NOVA.

Казва, че повода за триумфа му е неговият татко. " Докато бяхме дружно, той ме учеше на труд и по какъв начин би трябвало да самичък да печелиш борбите си. И по какъв начин няма нищо в живота, което да ти идва безплатно ", изяснява той.

Станислав разкри, че най-любимите му мемоари, свързани с неговия татко, са били когато пътуват. " Тогава имахме най-вече време дружно. Да си приказваме за живота – споделяше ми, че до 30 години би трябвало да си направил живота си и да си поел по своя път. Ако в този момент беше жив, доста щеше да се гордее с мен ", добавя спечелилият от Hell`s Kitchen.

Той губи татко си преди две години. " Тогава върлуваше Коронавирус. Имаше проблеми с дишането, беше на апаратно дишане. Тогава бях в Перник и правех торта. В този миг ми звънна един другар, който ми сподели: " Съжалявам ". Тогава незабавно му затворих, не повярвах. След това моята вуйна ми се обади и ми сподели, че би трябвало да се приберем. От този ден помня, че пътувах със сестра ми. Бях и хванал ръката и ѝ споделих: " Спокойно, ще се оправим някак ". Тя тогава трепереше от боязън. Само едно си мислех: " Станиславе, събери се, не се отпускай ". Обвинявал съм се дали не съм направил задоволително, с цел да го спася. Не спирах да рева самичък. Това е една голяма загуба, изключително за семейство, което е било толкоз сплотено ", споделя Станислав.

Думите от татко му, които са се запечатали в съзнанието му са: " Браво, синко, гордея се с теб ". Съжалява, че е нямал финален диалог с него. " Исках толкоз доста неща да му кажа. Ако имах опцията за един финален диалог, нямаше да ми стигне един живот. Ако беше тук в този момент, щях да му кажа, че го обичам и че ми липсва извънредно доста ", добавя той.

Наградата от Hell`s Kitchen влага в своята женитба и в сладкарски завод. " Славата е билет за краткотрайно прекрасен живот. Според мен всеки би трябвало да следи знаците от Господ, с цел да върви по верния път. Днес имаш популярност и пари, само че не знаеш на следващия ден какво ще се случи. Не съм усещал да бъда високомерен. Аз съм същия като преди ", споделя Станислав.

Посочи и кой е най-лошият коментар, който е прочитал за себе си: " Ревльо. Заради това, че имах няколко момента, в които не можах да сдържа страстите си. Не е грях, че мъжете плачат. Това е мощ – да покажеш себе си. Явно хората не чакат, че мъжете с мускули плачат. Единственото, което най-вече ме разстройва, е моята загуба. Иначе мъчно мога да се разклатя ".

Въпреки, че към този момент е женен, Станислав не носи своята халка. И разкри за какво: " Имам някаква непоносимост да поставям нещо по пръстите си. Тя доста пъти първоначално ми се сърдеше за какво не я нося. Не съм привикнал да нося бижута. Но за специфични случаи постоянно си поставям халката ". От скоро с Божидара почнали да разискват да имат деца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР