В книгата си Истинска любов, излязла на американския пазар през

...
В книгата си Истинска любов, излязла на американския пазар през
Коментари Харесай

Дженифър Лопес разкри защо се е омъжила за Марк Антъни

В книгата си " Истинска обич ", излязла на американския пазар през 2014 година, Дженифър Лопес приказва намерено за върховете и паденията в връзките си с някогашния ѝ брачен партньор Марк Антъни, който е татко на двете ѝ деца - близнаците Ема и Макс. Тя също по този начин разкрива на читателите възприятията, белязали раздялата им, и изяснява решението си да му насочи покана да вземе присъединяване в турнето ѝ, малко след развода им.

Едва в този момент обаче, тъкмо шест години след края на романса им, базирайки се на творбата ѝ, задграничната преса уточни повода, заради която латино дивата е предходна под венчилото с артиста. В книжното издание тя написа, че откакто по-рано Бен Афлек е разтрогнал годежа им, сърцето ѝ е било разрушено. Изпълнителката на " Love Don " t Cost A Thing " не отхвърля, че напълно ясно осъзнава обстоятелството, че в оня интервал е скочила от една връзка в друга, само че по думите ѝ това е бил методът, с оказал помощ ѝ да се оправи с болката си.
Снимка: shutterstock  Дженифър Лопес разкри за какво се е омъжила за Марк Антъни
" Нещата с Бен завършиха малко преди да настъпи мигът, в който щяхме публично да заменяем обети пред брачния олтар. Тогава за първи път разбрах какво е същинска мъка, като че ли някой изтръгна сърцето от гърдите ми. По-лошото обаче пристигна по-късно... Давайки си сметка, че няма да имам приказното семейство, за което мечтаех, започнах да се разлагам ", написа тя.

Но напълно скоро по-късно страданието ѝ бива изместено от вяра... Звездата от " Да свалиш Уолстрийт " напълно ненадейно се е сблъсква с Марк на улицата. И тъй като срещата им се случва едвам няколко дни след датата, на която е трябвало да се омъжи за Афлек, тя я приема като знак от ориста. В предишното, по-точно през 1999 година, двамата са имали къси връзки, а след това всеки от тях е поел напред по житейския си път. Само че заставайки още веднъж един против различен, Лопес и Антъни дават втори късмет на любовта си.

" Помислих, че събитията са се стекли по този начин, че в последна сметка да се озовем дружно. Все отново не може всичките ми огорчения да са били напразни, нали? Може би е било належащо да опозная от близко разочарованието, с цел да се върна при индивида, с който в действителност е трябвало да бъда през цялото. Това бе най-точният миг, в който Марк можеше да влезе назад в живота ми ", споделя носителката на премията " Икона ".

През последните няколко години, преди да стигне до това умозаключение, тя поддържа другарски връзки с музиканта и даже работи с него по няколко плана, измежду които е и дуетът им на испански език " No Me Ames ", чието заглавие иронично се превежда като " Не ме бит ".

" Още през цялото време той не е крил, че ме харесва ", разкрива Джей Ло, признавайки, че се е озовала наново в обятията на Антъни, защото не е желала да бъде сама в оня сложен интервал.

" Всеки от нас прави своя избор, моят бе да допускам, че с него си принадлежим. Трябваше да приема, че това е по този начин. Не желаех да съм самотна, по тази причина когато Марк се появи с необятна усмивка и разтворени ръце, бях повече от щастлива да скоча в тях ", изяснява Лопес.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР