Ново движение, тръгващо именно от нашата страна, ще трябва да

...
Ново движение, тръгващо именно от нашата страна, ще трябва да
Коментари Харесай

Българката, приета от Папа Франциск Габриела Кирова: БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ДУХОВЕН ЦЕНТЪР НА СВЕТА

Ново придвижване, тръгващо точно от нашата страна, ще би трябвало да избави хората във все по- деградиращия западен свят и все по-незачитащия човешките права Изток, уверена е тя.

 

В деня на Славянската книжовност и просвета 24 май, когато почитаме паметта на Светите братя Кирил и Методий, българката, призната на персонална визита от Папа Франциск поради огромната си филантропска активност и безграничното си великодушие Габриела Кирова, ни дава мотив да се обърнем във вътрешността към себе си, да осъзнаем приноса на родината ни към световната просвета и да осъзнаем какъв брой доста мотиви за национална горделивост и самочувствие притежаваме.

 

Габриела Кирова се трансформира в център на внимание на редица авторитетни задгранични медии с напъните си да усъвършенства имиджа на България по света. Участвайки в многочислени благотворителни начинания, нашата сънародничка от години организира голям брой срещи с представители на международния политически и бизнес хайлайф.

 

Тя е родом от Перник, само че житейският й път я води в Лондон. Високо образована, стимулирана и възпитана в духа на обичайно патриархално българско семейство, Кирова е съосновател на организация, чиято съществена цел е да сътвори благоприятни условия за равно присъединяване на дамите в политиката.

 

Във видеоканала “Истина БГ ” тя споделя своите упования за идните тествания пред човечеството (включително и за едно предизвестие, отправено неотдавна от Мишел и Барак Обама за кибер офанзива с невиждани последици) и вижданията си по какъв начин българският народ единен може да възкръсне след актуалната рецесия посредством силата на Духа, посредством която да станем ярък образец за целия свят.

 

“България ще бъде духовният и образован център на Европа и света! Ново духовно придвижване, тръгващо точно от нашата страна, ще би трябвало да избави хората във все по- деградиращия западен свят и все по-незачитащия човешките права Изток ”, уверена е Кирова.

Тя с болежка споделя наблюденията си, че Европа сега е ранена. “Аз виждам по какъв начин в Западна Европа хората са доста по-лесно контролируеми, в сравнение с в България. От друга страна множеството несгоди, през които е минала България в исторически проект кара хората да се обръщат към Бог. Ето за какво тази нематериалност ще бъде причина в случай че се зароди някакво ново придвижване в международен проект, то да води началото си точно от нашата страна. В България живеят доста духовни, извисени и даже мъдри хора, които са в положение са изведат страната от рецесията, в която се намира тя сега ”, разяснява тя пред микрофона на Тео и Ванина, които посредством YouTube канала си “Истина БГ ” са се посветили на идеята да пробуждат търсещите души.

 

“Българите в чужбина са най-ценният ни капитал и откровено имам вяра, че било поради идни катаклизми в международен мащаб, било по други аргументи, те ще се завърнат и ще бъдат хората, които ще поведат България по пътя на духовността и просветата. Вярвам, че доста от хората, които сега са на запад, ще желаят да се спасят в България ”, уверена е Габриела Кирова, която персонално се е заела с голям брой благородни начинания измежду сънародниците ни зад граница. Един от най-актуалните планове, в който тя взе участие, е издигането на български православен храм в Лондон под патронажа на Негово Високопреосвещенство Западно - и Средноевропейски митрополит Антоний, принц Кирил Сакскобурготски и посланика на България във Обединеното кралство Англия и Северна Ирландия - Марин Райков.

 

“Все повече в международен проект хората ще би трябвало да създадат избор сред духовното и материалното и тези, които желаят да бъдат сполучливи, ще осъзнаят, че би трябвало да поемат по пътя на духовното ”, предвижда Кирова.

 

Какво още споделя българката, нагърбила се с задачата да пробуди националния ни дух и да издигне имиджа на България по света, гледайте във видеото.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР