Световноизвестният мим Паоло Нани идва за първи път в България.

...
Световноизвестният мим Паоло Нани идва за първи път в България.
Коментари Харесай

Световноизвестният мим Паоло Нани играе за първи път в България

Световноизвестният мим Паоло Нани идва за първи път в България. Актьор, режисьор, мим, смешник и наставник, прочут в над 40 страни, пред българската аудитория той ще показа постановката " Писмото ", която се радва на огромен интерес от 1992 година насам, научи ДУМА от Татяна Павлова от " Артвент ".

Сюжетът на спектакъла е извънредно банален, само че извънредно занимателен. Нани споделя една история по 15 разнообразни метода - като пийнал, в жанр нямо кино, без ръце, наопаки, вулгарно... И всичко това - без да каже една дума. Резултатът е неуместно комичен. Публиката бързо става директен участник в историята и нейните разнообразни разновидности, защото артистът я въвлича в спектакъла посредством игри и изненади.

Постановката е притежател на влиятелните награди European Comedy Award и Audience Award Festival Santo Andre.

Паоло Нани и " Писмото " ще бъдат в София на 4 март в " Театро " и в Пловдив на 6 март в Театър " Хенд ". В Града под тепетата ще се организира и тридневен уъркшоп с присъединяване на италианския мим, в който ще се включат 20 български артисти. Уъркшопът се реализира с поддръжката на НФ " Култура ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР