Къщата музей Панчо Владигеров в София е домакин на Международния

...
Къщата музей Панчо Владигеров в София е домакин на Международния
Коментари Харесай

Пианистът Иван Янъков води майсторски клас в Къщата музей Панчо Владигеров

Къщата музей " Панчо Владигеров " в София е хазаин на Международния майсторски клас на изтъкнатия пианист с богата концертна кариера на четири континента Иван Янъков. Събитието се организира в интервала 22-25 май в експозиционната зала на музея, научи ДУМА от екипа.
Участници са шестима млади пианисти, лауреати на наши и интернационалните състезания, ученици на Националните музикални учебни заведения в София, Пловдив, Варна и Плевен, с интернационално присъединяване на студент от Музикалната академия " Ференц Лист " в Будапеща. В репертоара са включени творби от Рахманинов, Шопен, Лист, Моцарт, П. Владигеров и други създатели.
Занятията са отворени за слушатели, а информация за графика на осъществяване на часовете е налична на уеб страницата на музея и на неговата фейсбук страница. Майсторският клас ще приключи със финален концерт на 25 май от 18 ч. в Къщата музей " Панчо Владигеров " на ул. " Якубица " 10. Входът е с билети от 10 лева Майсторският клас се реализира с поддръжката на Столичната община и в партньорство с МФ " Софийски музикални седмици " и " Palms Music ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР