След множество концерти в Дъблин и Белфаст, Кимбърли Уолш се

...
След множество концерти в Дъблин и Белфаст, Кимбърли Уолш се
Коментари Харесай

Кимбърли от Girls Aloud споделя емоционални видео часове преди концерта в Манчестър

След голям брой концерти в Дъблин и Белфаст, Кимбърли Уолш се наслаждения на отмора със своите „ бебета “ преди друго шоу в Манчестър.

Певицата би трябвало да бъде в AO Arena в Манчестър от този четвъртък, 23 май, до събота, 25 май, дружно с останалите си сътрудници от групата Girls Aloud. Бандата е посветила новото си турне на починалия член Сара Хардинг, която беше диагностицирана с рак на гърдата и умря от заболяването през 2021 година

Докато се приготвя за следващ набор от осъществявания, Кимбърли си взе отмора от сцена и се върна в дома си в Лондон, където прекара известно време с децата си Боби, Коул и Нейт.

42-годишната Кимбърли за първи път показа фотография от полета си вкъщи, дразнейки връщането си „ вкъщи при (нейните) бебета “. На друга фотография тя можеше да бъде забелязана да гушка най-малкото си дете, което грееше, до момента в който държеше крепко кола играчка. „ Върна се с майка си и новата му златна кралица-светкавица “, написа звездата като надпис към нейната разтапяща сърцето фотография.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР