TSB пусна нова оферта за смяна на банкова сметка, при

...
TSB пусна нова оферта за смяна на банкова сметка, при
Коментари Харесай

TSB дава на клиентите безплатни £160 плюс избор на престой в хотел или абонамент за телевизия

TSB пусна нова оферта за промяна на банкова сметка, при която клиентите могат да получат бонус от £100 и £60 връщане на пари.

Офертата е налична за нови клиенти, които минават към настояща сметка TSB Spend & Save или Spend & Save Plus. За да получат £100, клиентите би трябвало да създадат най-малко пет заплащания с дебитна карта или безконтактно заплащане и да влязат в приложението TSB Mobile Banking най-малко един път до 5 юли.

TSB ще заплати £100 сред 17 юли 2024 година и 31 юли 2024 година Новите клиенти могат да аплайват посредством tsb.co.uk, в клон или в приложението TSB Mobile Banking, само че превключването би трябвало да бъде приключено благодарение на услугата за превключване на настояща сметка в границите на 21 дни.

TSB също по този начин предлага двоен кешбек за шест месеца, от £5 до £10 на месец, за тези, които изберат акаунта Spend & Save. Това значи, че новите клиенти могат да завоюват общо £60 за тези шест месеца. Ако изберете Spend & Save Plus, същите £10 връщане на пари на месец са налични за п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР