Отчаяна майка казва, че е била принудена да извади собствената

...
Отчаяна майка казва, че е била принудена да извади собствената
Коментари Харесай

Отчаяна майка в „постоянна ярост“, принудена да извади собствената си контрацептивна спирала

Отчаяна майка споделя, че е била принудена да извади личната си контрацептивна серпантина, тъй като нейният персонален доктор „ нямаше пари за две секунди процедура'.

На Кира Плат беше сложена спиралата в интервенцията й през септември 2023 година, откакто здравна сестра в нейната клиника за ендометриоза допусна, че това ще помогне за минимизиране на мъчителните признаци. Но когато стартира да изпитва непрестанно кървене, болежка, меланхолия и „ непрекъснат яд “ след единствено три седмици на лекуване, 27-годишната жена изиска да го отстранят.

Киера споделя, че нейният персонален доктор й сподели, че би трябвало да изчака шест месеца, до момента в който тялото й се приспособява към контрацепцията, само че вместо да се успокои, тя споделя, че страничните резултати се утежняват с времето. Майката на две деца се връща при персоналния си доктор още пет пъти, с цел да се оплаче от страничните резултати на намотката. По време на последното си посещаване през април 2024 година тя ги моли да го отстранен, защото сподели, че е развила мъчителни кисти на яйч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР