Служители на Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) задържаха двама

...
Служители на Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) задържаха двама
Коментари Харесай

Задържаха двама за изготвяне на фалшиви дипломи в София

Служители на Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) задържаха двама мъже за правене на неистинен документи, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

След приемане на информация, служители на реда спрели за инспекция кола в региона на столичната улица „ Димитър Петков “. В автомобила е открита неистинска тапия за приключено приблизително обучение. Последвало претършуване в копирен център. В помещението служителите на реда открили компютър, съдържащ файлове със фотоси на документи - свидетелства за дееспособност и дипломи за приблизително обучение на името на разнообразни хора.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, а дейностите по следствието не престават под наблюдението на Софийска районна прокуратура.

Българска телеграфна агенция напомня, че на 17 май, след осъществяване на профилирана интервенция, чиновници на Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност (ГДБОП) стопираха машинация на клиенти на мобилни оператори с подправени контракти. Установено е, че трима представители на телекомуникационна компания са съставяли неистинен или са подправяли съществуващи документи сред комерсиалното сдружение и неговите клиенти. Това са контракти за лизинг и за мобилни услуги, спомагателни съглашения и приложения към тях и други.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР