Световната и европейска шампионка Тайбе Юсеин (62 кг) повежда отбора

...
Световната и европейска шампионка Тайбе Юсеин (62 кг) повежда отбора
Коментари Харесай

Тайбе Юсеин повежда отбора ни на европейското

Световната и европейска шампионка Тайбе Юсеин (62 кг) повежда тима ни за европейското състезание по битка в Букурещ (Румъния). което е от 8 до 14 април. 
 Тайбе Юсеин стана Спортист на годината, ансамбълът е тим номер 1
Освен състезател №1 на България за 2018-а в състава на дамите са още призьорките от огромни шампионати Биляна Дудова, която в този момент ще се бори в по-горната категория до 59 кг, Мими Христова (57), Миглена Селишка (50). А дебют на огромно състезание ще направи петкратната международна шампионка по самбо Мария Оряшкова (76).

При мъжете в свободния жанр шампионата ще пропусне международният и европейски вицешампион за 2013-а Владимир Дубов, на който е дадена отмора. В неговата категория до 61 кг ще започва младият ни гений Микяй Наим, втори на международното за младежи през 2017-а. В състава е и актуалният притежател на пояса " Дан Колов " Георги Вангелов (57 кг). На тепиха ще излязат и двама натурализирани състезатели - чеченецът Али Умарпашаев (70) и дагестанецът Ахмед Магамаев (92).

В състава на класиците са международният вицешампион Кирил Милов (97), както и бронзовият медалист Айк Мнацаканян (72), както и актуалният притежател на пояса " Никола Петров " Даниел Александров (77).

На шампионата ще има трима наши съдии - Милен Марков, Мирослав Гочев, Недялко Кирезиев.

Първи за шампионата потеглят мъжете в свободния жанр - в събота.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР