Любослав Пенев призна, че лесно е приел предложението на Христо

...
Любослав Пенев призна, че лесно е приел предложението на Христо
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Не е нужно нещо да ме мотивира

Любослав Пенев призна, че елементарно е приел предлагането на Христо Крушарски, с цел да стане старши треньор на Локомотив Пловдив. Новият ментор на „ черно-белите “ означи, че е сложил високи цели пред него и щаба му.Той бе показан на специфична конференция преди първата подготовка на пловдивчани за носия сезон в Първа лига.

Специалистът разясни, че има контракт за една плюс една години, а в щаба му влизат още: Атанас Стоилов, Ангел Павлов, като помощник-треньори, Христо Златински също помощник-треньор (той ще продължи да бъде старши треньор на Локомотив II), Никола Солаков - кондиционен треньор и Мартин Митев - треньор на вратарите.

Вижте тази обява в Instagram.

„ Преговорите продължиха не дълго и елементарно. С Христо Крушарски се познаваме отдавна. За първи път ще работим дружно. Ще работим елементарно. Договорът е за една плюс една години. Да забележим по какъв начин е. Може нещо да не му хареса, може и на мен да не ми хареса. Вярвам, че работата ще е ползотворна. Не е нужно нещо да ме стимулира. С наслада поех офертата. Първо слагам цели на себе си и щаба, а по-късно на футболистите. Поставям най-високи цели. Започваме подготовка. Един месец е задоволителен. Ще има нови футболисти, само че не би трябвало да бързаме. Внимателно “, стартира новият ментор на отбора от Пловдив.

„ Фокусирам съм напълно върху работата си в Локомотив. Бил съм отпред на Ботев, ЦСКА и националния тим. Един професионален треньор работи в разнообразни тимове, както и футболистите. Локомотив има доста добър състав. Има футболисти, които напуснаха. Не съм наясно, не го познавам елементи “, сподели още опитният експерт.



„ Очаквам да бъда осведомен. В случая давам отговор за спортно-техническата част. Много е значимо да излизаме на терена като едно цяло. Не желая да се разделяме на футболисти, ръководители, почитатели. Лесно е да подкрепяш тима, когато върви, само че аз желая да го поддържат, когато не върви “, добави той по отношение на проблемите сред почитателите и притежателя Христо Крушарски.

" Наблюдавам мачовете от европейското състезание. Рано е да се каже кой е любимец, само че за мен е забавно. Виждам доста забавни неща. Нямам любимец. Разглеждам по различен метод мачовете “, приключи Пенев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР