Социалистът с криминално минало Борислав Гуцанов се готви да вземе

...
Социалистът с криминално минало Борислав Гуцанов се готви да вземе
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: Борислав Гуцанов прави къмпинг в Шабла след далавера с 30 дка на първа линия

Социалистът с престъпно минало Борислав Гуцанов се готви да вземе чартърен за жълти стотинки 30 дка на първа линия край Шабла, с цел да си направи…къмпинг.

Сигнал до Narod.bg разкри каква е врътката на депутата, спряган като най-щедрия спонсор на Корнелия Нинова и оттова – ползващ се с протекциите на цялото Българска социалистическа партия.

Ето какво написа в сигнала, съпроводен с документ, който може да стане мотив прокуратурата да се самосезира и ревизира изнесените от Narod.bg данни:

На вниманието на способените органи:

– Има ли сигнали, изпратени против Борислав Гуцанов от някогашни горски чиновници?

– Искал ли е Гуцана пари или такса успокоение на шефове на горски стопанства?

– Знае ли за това някогашният министър на земеделието от Българска социалистическа партия Иван Иванов, някогашен представител на СИК в Шумен с прякор в  Малък Шошо, и прикривал ли е своя партиен шеф Борислав Гуцанов?

Реклама

– Упражнявала ли е напън варненката „ медуза ” върху управлението на Министерството на земеделието и готвена ли е огромна спекулация?

Според данни от кухнята на събитията желанието на аления народен представител Гуцанов е 30 декара на първа линия в региона на Шабла да се отдадат чартърен за алегорични пари – за по -малко от 30 000 лв- годишен наем.

Далаверата е готвена няколко месеца, само че не им стигнало времето подставено лица на Гуцанов да вършат къмпинг.

Сигнал за далаверата подават горски чиновници още по времето на Иван Иванов като министър на земеделието, само че вместо да вземе ограничения, лесничеите биват уволнени.

С идването на служебното държавно управление схемата е спряна. Явор Гечев персонално разпоредил инспекция по проблема.

Десетки са и случаи на уволнени чиновници от горския бранш, от които Гуцанов е желал месечна „ такса ” с цел да работят, настояват източниците на Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР