Младите хора искат да бъдат в предизвикателна среда, искат, присъединявайки

...
Младите хора искат да бъдат в предизвикателна среда, искат, присъединявайки
Коментари Харесай

Адм. Ефтимов: Трудно е да привлечем млади хора в армията, гарантираме да сме добър работодател

" Младите хора желаят да бъдат в предизвикателна среда, желаят, присъединявайки се към НАТО, да виждат съвременни технологии, да имат повече благоприятни условия за развиване. Това сподели началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов в първия ден на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, която продължава от през днешния ден до 27 май в София.

" За това работим и имам вяра, че Българската войска ще бъде заслужен шеф. Много е мъчно да се притеглят младежите към военна работа ", сподели още адмирал Ефтимов.

" Под предлог за осъществяване на военни учения Русия се намеси в икономическите зони на Черно море, в това число и на България ", уточни началникът на защитата. " Руски военни кораби не са нарушавали териториалните води на страната ни, само че имаше интервенция в изключителната икономическа зона ", съобщи адмирал Ефтимов.

" Пропагандата с съветски разкази елементарно се популяризира в нашата страна ", уточни адмирал Ефтимов, а като аргументи той уточни близкия език и историята ни. Тези разкази хвърлят виновност върху други лица за войната в Украйна, изясни той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР