ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Одри Ларсън, всичките на 6 години, подкрепя

...
ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Одри Ларсън, всичките на 6 години, подкрепя
Коментари Харесай

Кайл Ларсън се надява, че дъждът и опасенията на дъщеря му няма да провалят дебюта на Индианаполис 500

ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Одри Ларсън, всичките на 6 години, поддържа Александър Роси да завоюва Индианаполис 500. И в случай че нейният татко не обръща колата си — тя е много уверена, че ще го направи — тогава може би той може да приключи втори.

Това е някакъв тип овации, които Кайл Ларсън включва в „ Най-великият театър в надпреварите “. Да, дъщерята, която преди малко заведе в Париж, с цел да види Тейлър Суифт като подарък за рождения ден, избра противник пред татко си в дебюта си в Индианаполис 500 в неделя.

31-годишният Ларсън, татко на три, се пробва да се трансформира в актуалната версия на Марио Андрети, A.J. Фойт, Хуан Пабло Монтоя и Тони Стюарт, като сподели още един път, че е кадърен да побеждава във всевъзможен тип кола. И най-новото предизвикателство за суперзвездата на колите за спринт, трансформирала се в първенец на NASCAR, е да стане едвам петият водач в историята, който се състезава по едно и също време в Indianapolis 500 и Coca-Cola 600 на NASCAR в Северна Каролина в един и същи ден....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР