След безбройните скандали и противоречиви обвинения и разкрития помежду им,

...
След безбройните скандали и противоречиви обвинения и разкрития помежду им,
Коментари Харесай

Андреа и Кубрат се събраха

След безбройните кавги и спорни обвинявания и разкрития посред им, наподобява Андреа и Кубрат Пулев са решили да заровят томахавката и даже да се съберат.

В случая става въпрос за рекламна фотосесия за известна марка водка. Снимките са направени в царския замък Врана, намиращ се в покрайнините на София и впечатляващ както с интериора, по този начин и с екстериора си. Андреа даже показа забележителни фрагменти от вътрешността на двореца посредством сторитата си в Инстаграм.

На фрагментите за рекламата на алкохолното пиво Кобрата и поп фолк певицата са в рискова непосредственост един до различен. Кубрат е облечен в формален костюм, а Андреа е спретната в два тоалета.

Единият е впечатляваща публична дълга алена рокля с едно рамо, подчертаващата новата фигура на русокоската. Другият тоалет, на който е заложила певицата е класическа черна рокля, допълнена от тежки бижута.

Под фрагментите мигновено заваляха въпросите от почитатели: " Събрахте ли се отново ", " Отново ли сте дружно? ", както и мнения от рода на " Истинската обич оцелява!!! ", само че любопитното е, че отговор няма от нито един от двамата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР