Скандалът между шефа на Сатиричния театър Калин Сърменов и неговия

...
Скандалът между шефа на Сатиричния театър Калин Сърменов и неговия
Коментари Харесай

Скандалът ескалира: Сърменов и Филип Буков се заплашват с бой

Скандалът сред шефа на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов и неговия млад сътрудник Филип Буков стигна до закани с пердах. Двамата се сдърпаха предходната седмица, откакто по-възрастният артист се заяде със звездата от сериала на bTV„ Татковци” и партньорката му в продукцията – Стефани Ивайло. Той ги взе на майтап за метода, по който наподобяват и играят в сериала, и за професионалното им равнище.

Както „ Уикенд” тогава писа, Буков не остана задължен на шефа и му отговори със злобен коментар. Дни по-късно абсурдът продължи да се вихри, до момента в който се стигна до откровени закани от двете страни. Сърменов се ядоса на младия си сътрудник: „ Пък и си разрешава да приказва! Здрава сопа би трябвало!”, написа той в обществените мрежи. Това вбеси Буков, който реши да напомни, че от дълго време тренира бокс. „ Да плашиш боксьор с пердах е като да плашиш продажница със секс! Много ще се веселя да се засечем и да видя онлайн дали е по този начин самоуверен господинът”, написа в отговор звездата от „ Татковци”.

В мнения към изявления на свои възмутени почитатели той още няколко пъти акцентира, че би се радвал да се срещне очи в очи с Калин Сърменов, с цел да премери сили с неговата „ тояга”. В последна сметка младият артист разгласи, че е удовлетворен от абсурда. „ Добра веселба се получава!”, счита той. Стефани Ивайло резервира безмълвие в общественото пространство, само че стана ясно, че неотдавна е напуснала Сатирата, където работеше под управлението на Сърменов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР