Шест райони на залива в Калифорния са под карантина за

...
Шест райони на залива в Калифорния са под карантина за
Коментари Харесай

Остани си вкъщи - спаси Земята!

Шест региони на залива в Калифорния са под карантина за три седмици, Европа затваря границите си, България е в суматоха. Затварят се цели градове, с цел да се ограничи болестта...Заразените в света са към този момент над 200 000, броят на умрелите пораства с всяка минала минута.. Време е да се замислим!

Центровете за надзор и профилактика на болесттите приканват да не се организират групови събирания в продължение на два месеца. 

Изтекли английски документи предвидиха, че огнището на ковид може да избухне до пролетта на 2021 година Тъй като елементи от Съединени американски щати се насочват към блокиране на ковид, не е ясно какъв брой дълго ще продължат тези тежки ограничавания.

Само едно е несъмнено: рецесията след COVID-19 за нацията ще бъде толкоз неприятна, колкото ние оставим да бъде. Учени, държавни чиновници, историци и културни дейци, наблюдаващи споделят, че размерът и продължителността на епидемията ще зависи от нашите групови дейности през идващите няколко седмици и месеци. Според тях обещаващата вест е, че ние имаме силата да не просто да се съпротивляваме, само че и да победим болестта. Стоенето у дома, за седмици или месеци, идва със своя набор от проблеми, които биха могли да включват безработицата, новите разноски за грижа за децата и най-много стресовите провали, които нанесе седенето у дома.

За това бъдете виновни! Останете си вкъщи, направете всички тези неща, за които не Ви оставаше време и бъдете виновни, с цел да излезем от тази рецесия допустимо най-бързо.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР