Серхио Агуеро е нападател като никой друг във Висшата лига

...
Серхио Агуеро е нападател като никой друг във Висшата лига
Коментари Харесай

Гуардиола: Във Висшата лига няма друг нападател като Агуеро

Серхио Агуеро е нападател като никой различен във Висшата лига на Англия и аржентинецът ще напусне Манчестър Сити с благодарността на почитателите след изпълнено с титли и доста незабравими мемоари десетилетие, съобщи Пеп Гуардиола на конференция през днешния ден.

Агуеро има с екипа на Ман Сити 12 значими трофея, в това число и първата шампионска купа за клуба през 2011/2012, когато вкара надвит гол в добавеното време на последния ден от сезона.

32-годишният аржентинец е безконечен голмайстор за Сити с 258 попадения, а след последния мач за сезона против Челси ще напусне като свободен сътрудник. Гуардиола към този момент го назова " легенда ".

" Когато е във форма и продължава да я демонстрира тази форма в тренировките и в мачовете, той е като Ромарио. В разстояние на 5 метра към себе си е като лъв в джунглата, всяка стъпка му е с цел да раздра съперника си. Но най-ценното му качество е неповторимото му възприятие за гол ", не стопира Гуардиола с комплиментите.

" В тази Лига е толкоз мъчно да вкарваш голове в продължение на доста години. Не мога да си показва какъв брой още гола би вкарал, в случай че беше по-здрав. Беше необикновено обичан от всички на стадиона, а като персона е доста прелестен човек. "

А качествата му като състезател? Не мога да прибавя нищо повече към цифрите, които стоят против името му. Представянето му на терена, когато беше във форма, беше необикновено. Утре 10 хиляди почитатели желаят да му изкажат благодарността си за всичко, което е дал на клуба ".

Ho Гуардиола не е сигурен дали Агуеро ще стартира като титуляр против Евертън в неделя, защото ще се подложи на късен фитнес-тест и след него ще се ревизира какво е положението му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР