РУТ Лангсфорд направи коментари, че Иймън Холмс може да я

...
РУТ Лангсфорд направи коментари, че Иймън Холмс може да я
Коментари Харесай

Забележките на Рут Лангсфорд за това, че Иймън Холмс „я е изоставил заради по-млада жена“ се появяват отново след шокова раздяла

РУТ Лангсфорд направи мнения, че Иймън Холмс може „ да я изостави поради по-млада жена “ в появили се още веднъж клипове след шоковата им разлъка. 

Възлюбената телевизионна двойка шокира почитателите в събота, когато беше доказано, че ще се развеждат след 14 години брак.

Двойката, и двамата на 64 години, са дружно от 1997 година само че се счита, че са се раздалечили, защото кариерите им потеглиха в разнообразни направления и натискът от дългогодишните проблеми на Eamonn стартира да взема своето. 

Въпреки че източниците споделиха, че са „ отдадени на това да създадат раздялата другарска “, Иймън към този момент е напуснал фамилния дом за парцел наоколо.

В светлината на раздялата, клипове на Рут разискването на техния брак още веднъж се появи, като тя се майтапи в Loose Women през 2022 година Имън може да я напусне поради някой по-млад. 

В откровения чат в дневното шоу на ITV Рут призна, че „ най-големият й боязън “ е Иймън да я напусне поради някой на нейната възраст, а не поради по-млад. 

В дискуси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР