Пренебрегването на правилното почистване на пъпа може да доведе до

...
Пренебрегването на правилното почистване на пъпа може да доведе до
Коментари Харесай

Дерматолог предизвика дебат, след като предупреди, че трябва да миете пъпа си всеки ден

Пренебрегването на вярното разчистване на пъпа може да докара до неприятна миризма, която несъмнено ще желаете да избегнете.

Това е постоянно подценявана зона, която изисква спомагателни грижи по време на душ, а в този момент един здравен експерт продължи да акцентира значимостта на постоянното разчистване на пъпа, с цел да предотвратите появяването на нежелани положения. Въпреки това, лекарят също предизвести, че има едно положение, от което би трябвало да избягвате.

Д-р Гита Ядав изяснява, че субстанции могат елементарно да се натрупат в пъпа, което води до неприятна миризма. Във видео в TikTok тя разкри за какво е значимо да почиствате региона допустимо най-често, като сподели на почитателите си: „ Мирише ли пъпът ви? Е, може да имате пъпен камък или камък в пъпа. Искате ли да предотвратите това? Моля, измийте се вашите пъпи. "

Камъкът в пъпа е положение, което се състои от себум, кожна лой, коса и мъртви кожни кафези. Според WebMD: „ Камъкът в пъпа самичък по себе си не е здравословен проблем или си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР