Тази вечер Айфеловата кула ще стане сцена за блестящия Васко

...
Тази вечер Айфеловата кула ще стане сцена за блестящия Васко
Коментари Харесай

Васко Василев тази вечер прави концерт в Айфеловата кула

Тази вечер Айфеловата кула ще стане сцена за блестящия Васко Василев, който ще изнесе концерт дружно със солисти от Кралската опера „ Ковънт Гардън ”, съобава Нова твА.

Зрителите довечера ще изживеят двойно наслаждение, тъй като ще участват на събитие 2 в 1 – концерт с класическа музика на най-високо равнище и светлинно шоу, защото обичайно Айфеловата кула свети за няколко минути на всеки кръговиден час, а това придава спомагателна феерия.

„ Айфеловата кула е знак на Франция и Париж и аз съм доста щастлива, че точно там за повторно ще честваме най-светлият български празник – 24 май. Миналата година със световноизвестния ни цигулар Светлин Русев, тази с Васко Василев ”, споделя Десислава Бинева, шеф на Българския културен институт в Париж.

„ Васко Василев ще взе участие в концерта дружно с четирима от своите сътрудници от Кралската опера „ Ковънт Гардън ”. Мисля, че има нещо извънредно прелестно и алегорично в това музиканти от пет националности да честват дружно на сцената нашия български, най-светъл, празник ”, добави Бинева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР