МОНАКО (АП) — Катастрофа на три коли в първата обиколка

...
МОНАКО (АП) — Катастрофа на три коли в първата обиколка
Коментари Харесай

Голяма катастрофа, включваща 3 автомобила в първата обиколка на Гран при на Монако, показва червен флаг за временно спиране на състезанието

МОНАКО (АП) — Катастрофа на три коли в първата обиколка на Гран при на Монако докара до спиране на надпреварата от червен байрак в неделя.

Дясното задно колело на водача на Red Bull Серхио Перес беше закачено от предната лява гума на колата Haas на Кевин Магнусен зад него, изпращайки Перес да се завърти в бариерата.

Катастрофата разцепи колата на Перес съвсем на половина и накара колата Haas на Нико Хюлкенберг да се завърти, до момента в който той го следваше откъм гърба.

Нито един от водачите не изглеждаше потърпевш и всички се върнаха в гаражите на тима си.

Появи се червен байрак с парчета, осеяли пистата, с цел да разреши обезобразеният Ред Бул на Перес да бъде разчистен от кран. Мексиканският водач се върна, съпроводен от двама маршали.

В една трагична обиколка двама алпийци също се заплетоха покрай тунела, като предният нос на Естебан Окон изпрати колата на съотборника му Пиер Гасли във въздуха. С изоставането на други коли и приближаването на тунела беше избег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР