Дейвид Уолиамс показа по-милата си страна, докато изведе Шеридан Смит

...
Дейвид Уолиамс показа по-милата си страна, докато изведе Шеридан Смит
Коментари Харесай

Шеридан Смит целува Дейвид Уолиамс, докато той я извежда на уютна среща за рожден ден

Дейвид Уолиамс сподели по-милата си страна, до момента в който изведе Шеридан Смит на вечеря този уикенд като част от празненствата за нейния рожден ден.

Към дуото се причислиха фамилиите им, до момента в който вечеряха в лондонския хотел Claridges. Шеридън бе забелязана да целува бузата на Дейвид, до момента в който позираха с паница, на която беше изписано „ Честит рожден ден, Шеридан “ в десертен сос.

Актрисата от Гавин и Стейси, която наподобява ще повтори ролята си в BBC Коледното рестартиране на комедията тази година ще навърши 43 години след няколко седмици.

Започвайки празненството рано, Дейвид и Шеридан грееха в голям брой фотоси от вечерта си. Комедиантът, трансформирал се в създател, Дейвид – който беше сменен от Бруно Тониоли в излъчващата се понастоящем поредност „ Англия търси гений “ – облече кремав костюм за случая, до момента в който Шеридан беше небрежна в черен топ и дънки.

Споделяне на обявата към Instagram 52-годишният Дейвид написа: „ Честит рожден ден (един месец по-рано) @sheridansmiths...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР