Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по волейбол Пламен

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по волейбол Пламен
Коментари Харесай

Пламен Константинов се надява отборът му да покаже израстване

Селекционерът на мъжкия народен тим на България по волейбол Пламен Константинов се надява отборът му да играе по-уверено спрямо първия шампионат от Лигата на нациите в Китай.

" Първо желая да кажа на моите сътрудници " Добре пристигнали " и да им пожелая триумф за цялата Лига на нациите. Радвам се, че след една пауза, огромният волейбол се завръща в София, в зала „ Арена Армеец “. Надявам се този уикенд да имаме добра поддръжка от нашите правилни почитатели. Естествено ние ще се постараем да се отблагодарим с положителни игри.

Турнирът в София е доста мощен, тук са някои от топ тимовете освен на европейско, само че и на международно равнище. Всички имаме проблеми с травми, това е част нещата след клубните шампионати. Повечето тимове изпитват усложнения, дават отмора на някои от по-опитните играчи, само че това не прави тимовете по-малко мощни, изключително на такова равнище като Русия и Сърбия. Те имат задоволително състезатели да покрият всички неналичия. Много съществено се отнасяме към всички съперници. Надявам се да покажем едно израстване от шампионата в Китай и една по-силна и равномерна игра”, съобщи той на конференция преди конкуренцията в София (1-3 юни).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР