С три нови попълнения стартира лятната си подготовка Монтана. От изпадналия

...
С три нови попълнения стартира лятната си подготовка Монтана.
От изпадналия
Коментари Харесай

Монтана започна подготовка с трима нови, петима напуснаха

С три нови попълнения започва лятната си подготовка " Монтана ".
От изпадналия в третия ешелон " Черноморец " /Бургас/ монтанци взеха десният бек Борислав Вакадинов и вътрешният полузащитник Даниел Кабанелас. Калоян Митев е ляв бек и идва от " Академик " /Свищов/. На проби са 21-годишните полузащитници Николай Горанчев от дубъла на " Локомотив " /Пловдив/ и Иван Аврамов от " Бдин " /Видин/, заяви президентът Румен Панайотов.
Петима от остарелия отбор няма да бъдат разполагаем на наставника Петър Колев. Това са Димитър Буров, Богдан Костов, Франк Ландри, Емил Янчев и Кевин Беманга.
" Искахме да стартираме малко по-навреме и да имаме задоволително време да свършим всичко, което сме планували. Надявам се да са здрави играчите и да проведем сполучлива подготовка. Действително е мъчно със селекцията, уповавам се да се оправим, тъй като пет съществени играчи от предходната година не са към този момент в тима. Надявам се да намерим най-малко равностойни заместници, в случай че не по-добри. "
До 26 юни отборът ще води подготовка вкъщи. След това отпътува на лагер в Банско до 5 юли. Първата контролна среща е на 22 юни с дубъла на ЦСКА 1948. В Банско са планувани три инспекции и една след прибирането от лагера.
Попитан за задачите Петър Колев отговори:
" Като приключим със селекцията, ще обявим и задачите. "
В екипа на Петър Колев влиза кондинционният треньор Христо Захариев, който ще бъде и анализатор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР