62-годишната Ванеса Фелц каза, че последната й среща е минала

...
62-годишната Ванеса Фелц каза, че последната й среща е минала
Коментари Харесай

Ванеса Фелц, на 62, казва, че последната й среща е минала ужасяващо и тя „не е могла да го понесе“, като разкрива, че все още не може да понесе да прекара една нощ сама вкъщи след раздялата с годеника си Бен Офоеду

62-годишната Ванеса Фелц сподели, че последната й среща е предходна ужасяващо и тя „ не е могла да го понесе “ (стоково изображение), до момента в който се пробва да продължи от изневеряващия си някогашен избраник Бен Офоеду

Нейните завършения на срещи идват, откакто Ванеса мина през нашумяла разлъка предходната година, откакто откри  Бен, на 51, й изневерява (и двамата на фотографията през 2021 г.) 

Телевизионната персона - която по-рано се пошегува, че е ходила на " хиляди срещи " по време на Celebs Go Dating - разкри, че не обича да си стои у дома. 

Тя призна: „ Излизам всяка вечер повече от година. Останах у дома една вечер преди няколко месеца и към момента не ми харесваше. 

Ванеса също разкри пред изданието, че е склонна да се открива „ необикновено бързо “, само че в този момент осъзна, че това не е най-хубавият вид за нея. 

Тя призна: „ Вин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР