Община Вършец успешно приключи изпълнението на обект Реконструкция на улична

...
Община Вършец успешно приключи изпълнението на обект Реконструкция на улична
Коментари Харесай

Приключи ремонтът на ъл. Любен Каравелов във Вършец

Община Вършец сполучливо завърши осъществяването на обект „ Реконструкция на улична мрежа на ул. „ Любен Каравелов “ от ОТ274 до ОТ287, гр. Вършец “. Строежът е въведен в употреба с УВЕ № 9/03.06.2024 година, издадено от Гл. проектант на Община Вършец.
Обхватът на плана е от кръстовището с ул. „ Христо Ботев “ до кръстовището с ул. „ Серафим Георгиев “ с обща дължина 250 линейни метра. Извърши се цялостна реорганизация на улицата, положени са нови бордюри, отделящи тротоарите от платното за придвижване и култивиран бордюри за отделяне на зелените площи. Уличното платно е напълно преасфалтирано с два пласта асфалтобетон, а тротоарите са направени с бетонови плочи. На кръстовището с ул. „ Република “ е изпълнена паважна настилка, позволяваща гладко прекосяване сред двете пешеходни зони. Монтирани са нови пътни знаци и е положена хоризонтална маркировка.
Стойността на обекта е 210 357,79 лева без Данък добавена стойност.
Обектът е част от план по АДБФП: № BG06RDNP001-7.017-0004-C01 от 11.09.2023 година с предмет: „ Изграждане и реорганизация на група улици в гр. Вършец “, финансиран по подмярка 7.2. „ Инвестиции в основаването, подобряването или разширението на всички типове дребна по мащаби инфраструктура “ от Мярка 7 „ Основни услуги и възобновяване на селата в селските региони “ от Програма за развиване на селските региони 2014 – 2020 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР