Силен знак е, че САЩ знаят, че Ружа Игнатова е

...
Силен знак е, че САЩ знаят, че Ружа Игнатова е
Коментари Харесай

Николай Стоянов: САЩ знаят, че Ружа Игнатова е жива

Силен знак е, че Съединени американски щати знаят, че Ружа Игнатова е жива, а може би и къде е, другояче нямаше да я търсят, в случай че бяха сигурни, че са се случили съдбовни събития с нея, съобщи журналистът Николай Стоянов в ефира на Нова.
„ Случилото се с Брендо демонстрира, че може да се влиза и излиза в България, даже в случай че се касае за търсени у нас и в чужбина лица. Това е рецензия към българското правосъдие ”, безапелационен е той.
На въпрос за какво в този момент се повдига задочно обвиняване, журналистът съобщи: „ Това, че се случва в наличието на американския дипломат, на мен ми приказва, че прокуратурата се е задействала след лек напън извън. Самостоятелните дейности на родните прокурори досега са били на процедура нулеви ”.
Адв. Николай Петров, бранител на основния правист на OneCoin Ирина Дилкинска, разяснява: „ Глобата от 111 млн. е част от присъдата на моята подзащитна. Обсъждали сме опцията за нейния трансфер у нас, с цел да излежи присъдата си в България. ”
По думите му има информация, че по света към момента се вършат транзакции с валутата OneCoin.
„ От България са купувани най-вече обучителни пакети – от стотина до към 5000-6000 $, само че в чужбина са правени транзакции до 100 млн. $ ”, съобщи той.
„ У нас се е предпазвала от контакти. С брат си е била относително близка, като той е у нас и си почива от претърпяното в Щатите. Консултирала се е с наши експерти в разнообразни сфери ”, сподели още юристът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР