Известна баскетболистка и треньорка беше арестувана в Австралия, защото съблазнила

...
Известна баскетболистка и треньорка беше арестувана в Австралия, защото съблазнила
Коментари Харесай

Баскетболна треньорка изнасилила няколко пъти 15-годишна състезателка

Известна баскетболистка и треньорка беше задържана в Австралия, тъй като съблазнила и изнасилила няколко пъти своя 15-годишна подопечна, написа Canberra Times.

39-годишната Джесамин Алис Уилър беше арестувана в четвъртък, 6 юни, упрекната в поредност от изнасилвания, осъществени през 2009 година По това време дамата, която е известна като един от създателите на клуб Gungahlin Flames, работи като треньор в учебно заведение в Канбера и се считала за „ благонадежден наставник на младите баскетболисти, на който те могат да се доверят “.

Разследването обаче открива, че Уилър е почнала да преследва 15-годишната ученичка и е имала полов контакт с нея четири пъти, като един от случаите е бил в стаята, където спят други баскетболисти. Преди това

майката на жертвата забелязала нездравословното внимание на треньора към нея.

Тя поискала да „ стои настрани “, само че това нямало резултат.

При различен случай тя завела ученичката в къщата на родителите си и правила секс с нея там. В същото време треньорката споделила, че може да отиде в пандиза и помолила момичето да пази „ връзката “ им в загадка.



През 2013-2014 година, когато жертвата към този момент била на 20 години, Уилър я нападнала два пъти. В първия случай

тя се пробвала да удуши момичето, а във втория опряла нож в гърлото му.

През 2020 година жертвата за първи път подава сигнал в полицията против треньора, само че по някаква причина казусът е завършен след няколко месеца. През 2023 година тя подава тъжба против Уилър в Баскетболната асоциация на Канбера и делото беше обновено през декември. Делото против дамата би трябвало да се състои през юли. Защитата на Уилър сподели, че тя е направила закононарушенията заради психологични проблеми.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР