Кондиционният треньор на ЦСКА Кирил Динчев се разделя с клуба.

...
Кондиционният треньор на ЦСКА Кирил Динчев се разделя с клуба.
Коментари Харесай

Кирил Динчев се разделя с ЦСКА

Кондиционният треньор на ЦСКА Кирил Динчев се разделя с клуба. Това написа самият той в прочувствена обява в Instagram.

Динчев се причисли към " алените " още през 2015-а година, като настоящ тогава футболист, а по-късно мина и в треньорското занятие. Той е повторен притежател на Купата на България с ЦСКА - един път като футболист и още един път като част от треньорския щаб на Любослав Пенев.

Ето какво написа той:

Скъпи Армейци, изминаха 9 години от както за първи път стъпих на Армията като човек работещ за Червената концепция. Дойде време да поема по нов път в професионалната ми кариера. През всичките тези 9 години изживях моменти, които ще останат в сърцето и съзнанието ми за цялостен живот. Преминахме през доста щастливи и през някои разочароващи интервали. Най-ярък отпечатък оставиха в мен мачовете против:

Монтана (купа на България)

Миньор Перник (шампиони В група)

Арда (купа на България)

Базел (групи Лига Европа)

Виктория Пилзен( групи лига на Конференциите)

Победата над Рома в София

И схваща финалът от тази година против Септември (купа България 18г) поради, който юношите ни ще играят Младежката Шампионска Лига

За мен те бяха сбъдната фантазия и привилегия да бъда участник като футболист и като треньор!!!

В последна сметка, нашата задача е да прибавим късчета към Великата Червена История

Искам да се извиня, в случай че през престоя ми в клуба съм обидил някого на терена или отвън него, желая да благодаря на сътрудниците и съотборниците, с които работихме дружно, с цел да може ЦСКА да бъде сполучлив клуб. Искам да благодаря на хората, които са ме подкрепяли и на тези, които са ме упреквали! Едните ти дават самочувствие, а другите те карат да се замислиш!!! Искам да пожелая на Феновете, допустимо най-бързо да гледат отново мачове на личен стадион, да пожелая на новия треньорски екип и управление да реализират поставените цели. И най-после, желая да споделя още една моя реализирана цел. Има една доста хубава ария " още от дете..... " е, тя ще важи с цялостна мощ за двете ми деца, които подкрепяха тима още от бебета на стадиона, предаването на любовта към Клуба на идващите генерации е наша задача!!!

И за край...... благодаря ти ЦСКА ".

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР