Водачът на политическата сензация и най-нова сила в родния парламент

...
Водачът на политическата сензация и най-нова сила в родния парламент
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Партия Величие кръстена на бабата на Ивелин Михайлов - Величка

Водачът на политическата сензация и най-нова мощ в родния парламент -партия " Величие " - Ивелин Михайлов, крие тежко детство зад безконечната си усмивка. Идеологът на " Историческия парк " е отгледан от баба си, откакто родителите му го зарязват и до през днешния ден твърди, че се е трансформирал в персона с помощта на всеотдайността на старата жена.

И още нещо прекомерно забавно - гласоподавателите могат да не търсят метафора в името на партията. " Величие " в действителност е кръстена на въпросната баба - Величка, за което Ивелин упорствал до последно пред колегата си подп. Николай Марков, на който сходно име се коствало прекомерно детско.

Иначе родителите на Ивелин се развеждат, когато той е единствено на 5 и грижата върху детето пада върху бабата и дядото на момчето в Горна Оряховица. Старецът обаче е пияч, който тормози и детето, и половинката си.

Въпреки това Величка, която се грижи и за психологично болната вуйна на Михайлов, съумява да го подари с обич и образование. Макар и в сурови условия, бъдещият политик се научава да чете и написа на 5 годинки. До през днешния ден пази любовта си към книгите, а обичана му е " Синовете на Великата мечка ".

Което значи, че го чака положително бъдеще на новото занятие, тъй като романчетата за индианци изведоха един различен политик до върха в страната и го държат там с десетилетия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР